رهاورد دانش رهاورد دانش .

رهاورد دانش

در آينده اينگونه كار خواهيم كرد


هوش مصنوعي و كمبود كارگران ماهر - در حال حاضر ليست قيمت اينورتر هايتك HiTEK اتفاقات زيادي در دنياي كار مي افتد. دو اقتصاددان توضيح مي دهند كه چگونه در آينده كار خواهيم كرد.

يك ربات نظافتچي ظروف كثيف را در رستوراني با پانل هاي چوبي حمل مي كند.
يك ربات پاك كننده ظروف كثيف را به آشپزخانه رستوراني در لايپزيگ مي آورد. آيا اين آينده خدمات است؟
منبع: dpa/Jan Woitas
آيا ChatGPT در آينده مشاغل ما را از بين خواهد برد؟ آيا همه ما به زودي فقط چهار روز در هفته كار خواهيم كرد و آيا آخرين كارگران ماهر در چند سال آينده ناپديد مي شوند؟ احتمالاً نه، اما دنياي كار در حال حاضر به طور قابل توجهي در حال تغيير است: نگاهي به دهه هاي آينده.

هوش مصنوعي و ديجيتالي شدن اين اثرات را خواهند داشت


ديجيتالي شدن و هوش مصنوعي به طور اساسي دنياي كار را تغيير خواهد داد.
آندرياس گولياس، استاد اقتصاد در دانشگاه مانهايم
آندرياس گولياس، استاد اقتصاد در دانشگاه مانهايم، اين را پيش بيني مي كند. او معتقد است كه برخي از مشاغل غيرضروري خواهند شد، "اما همچنين بسياري از فرصت هاي جديد پديد خواهند آمد و بسياري از كارگران بهره وري بيشتري خواهند داشت".


هوش مصنوعي سفارشات را مديريت مي كند و پيش بيني هاي فروش را محاسبه مي كند - حتي در نانوايي ها. هدف: برنامه ريزي بهتر، اجتناب از ضايعات مواد غذايي و جايگزيني تجربه حرفه اي از دست رفته.

طول پست:
1 دقيقه
تاريخ:
2023/04/16
الكساندر كريتيكوس، عضو هيئت مديره مؤسسه تحقيقات اقتصادي آلمان (DIW) پيش بيني مي كند كه اين بر صنعت تأثير خواهد گذاشت: تعداد كارگران در 15 تا 20 سال آينده دوباره به نصف خواهد رسيد.

كار فيزيكي بيشتر با كار كنترلي جايگزين مي شود.
الكساندر كريتيكوس، عضو هيئت مديره DIW
ساير صنايع نيز تغيير خواهند كرد: به گفته Kritiغير مجاز مي باشد، فرآيندهاي استاندارد شده مانند ايميل يا متون ساده را مي توان در آينده با استفاده از هوش مصنوعي بسيار آسان تر توليد كرد. اين فرآيندهاي بيشتري را ممكن مي كند. با اين حال، او انتظار ندارد در نتيجه مشاغل از بين برود.

الكساندر انتقادي است ...
الكساندر كريتيكوس به دوربين نگاه مي كند.
...عضو هيئت مديره موسسه تحقيقات اقتصادي آلمان (DIW) و سرپرستي گروه تحقيقاتي كارآفريني. او داراي مدرك استادي اقتصاد صنعتي و نهادي در دانشگاه پوتسدام و پژوهشگر مؤسسه مطالعات كار (IZA) بن و مؤسسه تحقيقات اشتغال (IAB) نورنبرگ است.

منبع تصوير: Bettina Keller
آندرياس گولياس ...

گولياس گزارش مي دهد كه در اوايل انقلاب صنعتي، پيش بيني مي شد كه مردم به زودي كمتر كار كنند. "اين هرگز اتفاق نيفتاد."

اگر به تاريخ اقتصادي نگاه كنيد، ما بيشتر و بيشتر بهره وري شده ايم، دستمزدها افزايش يافته است. با اين حال، زمان كار به سختي كاهش يافته است.
آندرياس گولياس، اقتصاددان
بهره وري بالاتر مي تواند در برابر كمبود كارگران ماهر كمك كند
بهره وري جديد مي تواند به جبران كمبود كارگران ماهر كمك كند. گولياس توضيح مي‌دهد: «در بسياري از مناطق حتي به دليل عدم وجود كارگر، به عنوان مثال در تجارت غذا، اين امر ضروري خواهد بود. ترموميكس ها يا كدهاي QR كه مي توان از آنها براي سفارش استفاده كرد، در آنجا استفاده مي شود. با اين حال، به گفته گولياس، اين جايگزين گارسون نيست، اما يك گارسون مي تواند ميزهاي بيشتري را سرو كند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۴:۴۶:۲۲ توسط:مجتبي موضوع: نظرات (0)

يخچال: نگهداري و تعمير

معرفي
تا زماني كه يخچال در حال سوختن است، بهتر است به نمايندگي تعمير يخچال هيماليا در اصفهان آن دست نزنيد. تنها كاري كه مي توانيد سالي يك بار انجام دهيد اين است كه گرد و غبار و كثيفي پشت يخچال را با يك جاروبرقي و يك نازل برس نرم (مبلمان) پاك كنيد. اما گاهي اوقات يخچال ديگر به درستي كار نمي كند. اگر يخچال جاذب گازي شما به اندازه كافي خنك نشود، علاوه بر دماي بيش از حد محيط و اتلاف حرارت ناكافي از كندانسور (به صفحه من مراجعه كنيد "يخچال را به كمك بگيريد")، مشعل كثيف نيز ممكن است امكان پذير باشد. علت. مشكل اين است كه گرد و غبار و دوده به مشعل چسبيده و باعث اختلال در عملكرد مشعل شده است - ظرفيت مشعل به دليل آلودگي كاهش يافته است. گرد و غبار و كثيفي از بيرون وارد مشعل يخچال مي شود زيرا هواي گرم مشعل به سمت بالا بالا مي رود، از طريق توري تهويه بالايي ناپديد مي شود، اما همچنين به دليل فشار منفي ايجاد شده، هواي "تازه" از جمله گرد و غبار و غيره را مي مكد. اگر يخچال خاموش باشد هيچ گرد و غباري به مشعل نمي رسد: يخچال در هنگام نصب به سمت داخل موتورخانه هوادار است. اگر يخچال روشن نشود، معمولاً مشكلي در منبع گاز يا امنيت وجود دارد. اين دليلي براي تميز كردن سريع مشعل نيست. اما وقتي مطمئن شديد كه مشعل كثيف دليل مشكل است، مي توانيد شروع كنيد. با اين حال، شما بايد بدانيد كه چه كار مي كنيد، كمي (خيلي) دستي خودتان اين كار را انجام دهيد، در غير اين صورت به شما توصيه مي كنم با يك متخصص تماس بگيريد.

آب ميعان را بهتر تخليه كنيد دز يخچال


اغلب يخچال هاي كمپر داراي يك محفظه كوچك در پشت ديواره پشتي هستند كه آب ميعان در آن جمع مي شود. مقصود اين است كه آب قبل از پر شدن ظرف تبخير شود. در مناطق گرم و مرطوب يا زماني كه يخچال را يخ زدايي مي كنيد، ممكن است ظرف سرريز شود و يخچال شما خيس شود. البته اين نيت نمي تواند باشد. اگر دستي داريد، مي‌توانيد شلنگ تخليه را تا زماني كه بتوانيد از پايين آن خارج شود، گسترش دهيد. ديگر نيازي به سيني نخواهيد داشت. شما آن آب متراكم را كه فاقد مواد معدني و بدون آلودگي است، روي زمين زير كمپر مي چكانيد، و اين هيچ آسيبي نمي تواند داشته باشد.
(عكس از Veerle De Smet در گروه فيس بوك Camperclub)
يكي ديگر با يك Thetford جديد مشكل داشت: آب ميعان در يخچال بود و به درستي از سوراخ پشت تخليه نمي شد. با بررسي دقيق تر، مشخص شد كه ظرف پشت يخچال نيز فاقد آب بوده و به هر حال بايد به داخل آن مي رفت. بررسي بيشتر نشان داد كه شلنگ تخليه از پشت بلوك الكتروكنترل عبور كرده و در آنجا بسته شده است: به سادگي آب نمي تواند از آن عبور كند!!. شلنگ را برداريد و كارتان تمام است. يك مورد معمول از يك دستگاه صبح دوشنبه: تكنسين بعد از يك آخر هفته هيجان انگيز كاملاً بيدار نبود.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۲۰:۵۹ توسط:مجتبي موضوع: نظرات (0)

احتمال كمتري براي بوهاي نامطبوع از يخچال شما

يخچال يكي از پركاربردترين لوازم آشپزخانه است. روز و شب است نمايندگي تعمير يخچال دوو در اصفهان و تضمين مي كند كه مواد غذايي شما ماندگاري بيشتري دارند. به همين دليل است كه HuishoudBulevard نكاتي را براي نگهداري يخچال ارائه مي دهد. اما نكات مفيدي نيز براي زماني كه يخچال شما بوي بد مي دهد، داريم.

 

در زير خلاصه اي از تمام مزاياي نگهداري صحيح از يخچال شما آورده شده است:

طول عمر بيشتر و احتمال شكستگي كمتر
كاهش خطر كپك زدن
احتمال كمتر باكتري هاي بد باعث مسموميت غذايي مي شود
كاهش مصرف انرژي
فهرست مطالب را مخفي كنيد
1) 7 نكته براي نگهداري از يخچال
1.1) 1. يخچال را مرتباً تميز كنيد
1.2) 2. يخچال را روي دماي مناسب تنظيم كنيد
1.3) 3. مطمئن شويد كه يخچال به خوبي انبار شده است
1.4) 4. توري يخچال را عاري از گرد و غبار نگه داريد
1.5) 5. لاستيك هاي درب (هاي) يخچال را بررسي كنيد
1.6) 6. تخليه را بررسي كرده و سيني ميعانات را خالي كنيد
1.7) 7. مطمئن شويد كه يخچال تراز است
2) نگهداري از يخچال آمريكايي
3) آيا مي خواهيد در مورد يخچال و فريزر بيشتر بدانيد؟
7 نكته براي نگهداري از يخچال
موارد مختلف زيادي وجود دارد كه تحت مراقبت يخچال قرار مي گيرند. در زير 7 نكته كاربردي براي نگهداري از يخچال خود را مشاهده خواهيد كرد:

 

1. يخچال را مرتب تميز كنيد

بهتر است مرتباً يخچال را تميز كنيد. اين نه تنها بوي آن را تازه نگه مي دارد، بلكه خطر باكتري و كپك را نيز كاهش مي دهد. قبل از شروع تميز كردن يخچال، ابتدا بايد آن را خاموش كرده و آن را خالي كنيد.

 

تمام مواد غذايي را برداريد و قفسه ها و كشوهاي قابل جابجايي را برداريد. اين به شما اين امكان را مي دهد كه به راحتي تمام گوشه ها و گوشه هاي يخچال را تميز كنيد.

 

مهم است كه يخچال را با آب ولرم يا گرم و كمي مايع شوينده يا چربي‌گير تميز كنيد. اين كار باكتري هاي يخچال را از بين مي برد و از مسموميت غذايي يا بوي بد جلوگيري مي كند.

 

2. يخچال را روي دماي مناسب تنظيم كنيد

تنظيم دماي مناسب يخچال بسيار مهم است. دماي ايده آل يخچال 4 درجه سانتيگراد است. بين 2.75 تا 4.5 درجه سانتيگراد به عنوان انحراف شديد توصيه مي شود.

 

هر چه دماي يخچال كمتر باشد مصرف انرژي بيشتر مي شود.

 

اگر دماي يخچال بيش از حد بالا باشد، مواد غذايي موجود در يخچال به اندازه كافي دوام نمي آورند و خطر تشكيل باكتري و كپك در شما بيشتر است.

 

3. مطمئن شويد كه يخچال به خوبي انبار شده است

يخچالي كه به خوبي ذخيره شده باشد، ثابت ماندن دما را تضمين مي كند. مزيت يك يخچال كامل اين است كه خواربار سرد با باز شدن درب يخچال هواي گرم را جذب مي كند. در نتيجه يخچال با سرعت كمتري گرم مي شود و دستگاه انرژي كمتري براي سرد نگه داشتن خود مصرف مي كند.

 

اگر نگهداري از يخچال مشكل است، توصيه مي كنيم آب بطري را در يخچال قرار دهيد. اينها پس از باز شدن در يخچال هواي گرم را جذب مي كنند.

 

4. توري يخچال را عاري از گرد و غبار نگه داريد

نكته مفيد ديگر براي نگهداري از يخچال اين است كه توري پشت دستگاه را عاري از گرد و غبار نگه داريد. اين توري هواي يخچال را به گردش در مي آورد. وقتي گرد و غبار زيادي روي آن باشد، عملكرد كمتري دارد. اين نيز براي مصرف انرژي يخچال مضر است.

 

5. لاستيك هاي درب (هاي) يخچال را بررسي كنيد

يكي ديگر از نكات نگهداري يخچال، بررسي درزگير درب است. درزگير شل اجازه مي دهد تا هواي سرد از يخچال خارج شود. اين البته منجر به اتلاف انرژي مي شود و يخچال بايد بيشتر از آنچه واقعاً نياز دارد كار كند.

 

ابتدا بررسي كنيد كه آيا لاستيك ها عاري از بقاياي مواد غذايي هستند يا خير. اگر اينطور نباشد، مي تواند باعث ايجاد بوي نامطبوع در يخچال شود. سپس تميز كردن آن قطعاً يك وظيفه است.

 

HuishoudBulevard توصيه مي كند حداقل دو بار در سال درزگير درب ها را تميز كنيد. اين كار را مي توان به راحتي با يك مسواك يا برس شستشو و محلول جوش شيرين و آب انجام داد.

 

نگهداري از لاستيك هاي يخچال بسيار مهم است، زيرا اگر داراي ترك يا پارگي باشند، هواي سرد از يخچال خارج مي شود. اين البته براي مصرف انرژي دستگاه بد است.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۴۵:۴۹ توسط:مجتبي موضوع: نظرات (0)

آلرژي به آجيل و مراقبت از مدرسه/كودك

در مدرسه، مهدكودك يا مركز مراقبت از كودك، بادام زميني روكش دار اصفهان جلسه اي را با كاركناني كه از فرزندتان مراقبت مي كنند، ترتيب دهيد. كاركنان با شما همكاري خواهند كرد تا يك برنامه مديريتي براي فرزندتان تهيه كنند كه خطرات و نحوه مديريت آنها را به صورت روزانه شرح دهد.

كودك شما بايد غذاي بدون آجيل خود را با خود به مدرسه بياورد. آنها بايد بدانند كه هرگز غذا را با كودكان ديگر عوض نكنند.
در جايي كه مراكز مهدكودك و مهدكودك‌ها غذا و غذا آماده مي‌كنند، مطمئن شويد كه كاركنان مي‌دانند كه كودك شما به آجيل حساسيت دارد.
مطمئن شويد كه هر كسي كه از كودك شما مراقبت مي كند مي داند كه مطلقاً هيچ محصول آجيلي نبايد به كودك شما داده شود.
نكات كليدي كه بايد به خاطر بسپاريد
آلرژي به بادام زميني و آجيل درختي شايع است و مي تواند در هر سني ايجاد شود.
علائم مي تواند خفيف يا شديد باشد. واكنش هاي آنافيلاكسي تهديد كننده زندگي هستند.
اگر كودك شما علائم آنافيلاكسي را داشت فوراً با آمبولانس تماس بگيريد.
اگر كودك شما قبلاً يك تزريق كننده آدرنالين دارد، ابتدا به او تزريق كنيد.
هميشه برچسب غذاها را از نظر وجود هرگونه بادام زميني يا آجيل بررسي كنيد.
به كودك خود بياموزيد كه غذاي خود را با ديگران به اشتراك نگذارد يا آن را عوض نكند و هميشه دست هاي خود را قبل از غذا بشوييد.
براي اطلاعات بيشتر
برگه اطلاعات سلامت كودكان: واكنش هاي آلرژيك و آنافيلاكتيك
بخش آلرژي و ايمونولوژي بيمارستان رويال كودكان: برگه هاي اطلاعات والدين
انجمن ايمونولوژي و آلرژي باليني استراليا (ASCIA)
سوالات متداولي كه از پزشكان ما پرسيده مي شود
سن ايمن براي اولين بار تغذيه كودكم با بادام زميني يا ساير آجيل ها چيست؟ آيا براي جلوگيري از آلرژي بايد تا زماني كه او بزرگتر شود صبر كنم؟

از معرفي غذاهايي مانند بادام زميني به كودك خودداري نكنيد - مطالعات نشان داده اند كه معرفي غذاهايي كه ممكن است در 12 ماه اول زندگي باعث ايجاد آلرژي شوند، در واقع ممكن است احتمال ابتلاي كودك شما به آلرژي غذايي را كاهش دهد. در مورد نحوه معرفي غذاي جامد، از جمله آلرژن ها، با پرستار سلامت كودك مادر يا پزشك عمومي خود صحبت كنيد. اگر كودك شما واكنش آلرژيك دارد، از خوردن غذايي كه به او مي‌داديد خودداري كنيد و به دنبال مشاوره پزشكي باشيد. اگر كودك شما علائم آنافيلاكسي را نشان داد، فورا با آمبولانس تماس بگيريد.

آيا كودك من حساسيت به آجيل خود را افزايش مي دهد؟

احتمال زيادي وجود دارد كه كودك شما از آلرژي خود بيشتر شود: حدود 20 درصد از كودكان در دوران نوجواني حساسيت خود را به بادام زميني افزايش مي دهند، در حالي كه حدود 10 درصد از آلرژي به آجيل درختي رشد مي كنند.

پزشك شما با استفاده از تركيبي از تست آلرژي و چالش هاي غذايي بررسي مي كند كه آيا آلرژي كودك شما به آجيل رشد كرده است يا خير. چالش هاي غذايي فقط بايد توسط كادر پزشكي مجرب در مراكز تخصصي انجام شود.

متخصص آلرژي شما ممكن است فرآيندهاي حساسيت زدايي را توصيه كند، كه ممكن است به بدن كودك شما كمك كند تا تحمل خود را نسبت به محرك افزايش دهد. اين كار در يك محيط كنترل شده و تحت نظارت دقيق انجام مي شود.

فرزند من به بادام زميني حساسيت دارد اما مدرسه آجيل را ممنوع نكرده است. در اين مورد چه كاري مي توانم انجام دهم؟

ممنوع كردن غذاهاي حاوي بادام زميني به دلايل متعدد بهترين راه براي جلوگيري از واكنش هاي آلرژيك نيست. ممنوعيت در ايجاد يك منطقه عالي عاري از آلرژي موفق نخواهد بود. ساير والدين ممكن است از اين ممنوعيت پيروي نكنند، يا با برچسب‌گذاري محصول گيج شوند، و كاركنان و كودكان ممكن است از به اشتراك گذاشتن غذا يا بررسي اينكه بدون آجيل هستند از خود راضي شوند. بهترين كار اين است كه كودك خود را در مورد تقسيم نكردن غذا با ديگران و شستن دست هاي خود قبل از غذا آموزش دهيد.


توسعه يافته توسط بخش آلرژي و ايمونولوژي بيمارستان رويال كودكان. ما ورودي مصرف كنندگان و مراقبين RCH را تاييد مي كنيم.

در اكتبر 2021 بازبيني شد.

Kids Health Info توسط The Royal Children’s Hospital Foundation پشتيباني مي شود. براي اهدا، به www.rchfoundation.org.au مراجعه كنيد.

 

سلب مسئوليت

اين اطلاعات براي پشتيباني، نه جايگزيني، گفتگو با پزشك يا متخصصان مراقبت هاي بهداشتي در نظر گرفته شده است. نويسندگان اين جزوات اطلاعات سلامت مصرف كننده تلاش قابل توجهي براي اطمينان از دقيق، به روز بودن و درك آسان اطلاعات انجام داده اند. بيمارستان سلطنتي كودكان ملبورن هيچ گونه مسئوليتي در قبال هرگونه نادرستي، اطلاعاتي كه گمراه كننده تلقي مي شود، يا موفقيت هر رژيم درماني كه در اين جزوه ها ذكر شده است، نمي پذيرد. اطلاعات مندرج در جزوه ها به طور منظم به روز مي شوند و بنابراين بايد هميشه بررسي كنيد كه به جديدترين نسخه جزوه مراجعه مي كنيد. مسئوليت اطمينان از اينكه به روزترين نسخه جزوه اطلاعات سلامت مصرف كننده را دانلود كرده ايد، بر عهده شما، كاربر است.

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۶:۰۱:۱۹ توسط:مجتبي موضوع: نظرات (0)

8 فوايد آجيل براي سلامتي

آجيل يك غذاي بسيار محبوب است.

آنها خوشمزه، راحت هستند و مي توا خريد تخمه هندوانه اصفهان از آنها در انواع رژيم هاي غذايي لذت برد - از كتو گرفته تا وگان.

عليرغم اينكه چربي بالايي دارند، داراي تعدادي فوايد چشمگير براي سلامتي و وزن هستند.

در اينجا 8 مزيت اصلي خوردن آجيل براي سلامتي آورده شده است.

آجيل چيست؟


آجيل مغز دانه هايي است كه به طور گسترده در آشپزي استفاده مي شود يا به تنهايي به عنوان ميان وعده مصرف مي شود. آنها سرشار از چربي و كالري هستند.

آنها حاوي يك پوسته بيروني سخت و غيرقابل خوردن هستند كه معمولاً بايد شكافته شود تا هسته درون آن آزاد شود.

خوشبختانه، مي‌توانيد بيشتر آجيل‌ها را از فروشگاهي كه پوست آن‌ها پوست‌انداز شده و آماده مصرف هستند، خريداري كنيد.

در اينجا تعدادي از پر مصرف ترين آجيل ها آورده شده است:

بادام ها
آجيل برزيلي
كاشوبادام هندي
فندق
آجيل ماكادميا
گردوي آمريكايي
آجيل كاج
پسته
گردو
اگرچه بادام زميني از نظر فني حبوباتي مانند نخود و لوبيا هستند، اما به دليل مشخصات و ويژگي هاي تغذيه اي مشابه، معمولاً به عنوان آجيل شناخته مي شوند.

خلاصه
آجيل ها دانه هاي خوراكي و پرچرب هستند كه توسط پوسته اي سخت محصور شده اند. آنها به طور گسترده اي به عنوان يك ميان وعده مصرف مي شوند يا در پخت و پز استفاده مي شوند.
1. منبعي عالي از بسياري از مواد مغذي
آجيل ها بسيار مغذي هستند. يك اونس (28 گرم) آجيل مخلوط حاوي (1):

كالري: 173
پروتئين: 5 گرم
چربي: 16 گرم، شامل 9 گرم چربي تك غيراشباع
كربوهيدرات: 6 گرم
فيبر: 3 گرم
ويتامين E: 12 درصد از RDI
منيزيم: 16 درصد از RDI
فسفر: 13 درصد از RDI
مس: 23 درصد از RDI
منگنز: 26 درصد از RDI
سلنيوم: 56 درصد از RDI
برخي از آجيل ها نسبت به سايرين داراي مواد مغذي خاصي هستند. به عنوان مثال، تنها يك آجيل برزيلي بيش از 100 درصد از مصرف روزانه مرجع (RDI) سلنيوم را تامين مي كند (2).

محتواي كربوهيدرات آجيل بسيار متغير است. فندق، آجيل ماكادميا و آجيل برزيلي كمتر از 2 گرم كربوهيدرات قابل هضم در هر وعده دارند، در حالي كه بادام هندي تقريباً 8 كربوهيدرات قابل هضم در هر وعده دارد.

همانطور كه گفته شد، آجيل به طور كلي يك غذاي عالي براي خوردن در رژيم غذايي كم كربوهيدرات است.

خلاصه
آجيل سرشار از چربي، كربوهيدرات كم و منبع بسيار خوبي از چندين ماده مغذي از جمله ويتامين E، منيزيم و سلنيوم است.
2. سرشار از آنتي اكسيدان
آجيل نيروگاه هاي آنتي اكسيداني هستند.

آنتي اكسيدان ها، از جمله پلي فنول هاي موجود در آجيل، مي توانند با خنثي كردن راديكال هاي آزاد - مولكول هاي ناپايداري كه ممكن است باعث آسيب سلولي و افزايش خطر بيماري شوند، با استرس اكسيداتيو مبارزه كنند (منبع مورد اعتماد).

يك مطالعه نشان داد كه گردو نسبت به ماهي ظرفيت بيشتري براي مبارزه با راديكال هاي آزاد دارد (منبع مورد اعتماد).

تحقيقات نشان مي‌دهد كه آنتي‌اكسيدان‌هاي موجود در گردو و بادام مي‌توانند از چربي‌هاي ظريف سلول‌هاي شما در برابر آسيب‌ديدگي در اثر اكسيداسيون محافظت كنند (5Trusted Source، 6Trusted Source، 7Trusted Source).

در يك مطالعه بر روي 13 نفر، خوردن گردو يا بادام باعث افزايش سطح پلي فنول و كاهش قابل توجه آسيب اكسيداتيو در مقايسه با يك وعده غذايي شاهد شد (منبع معتبر 7).

مطالعه ديگري نشان داد كه 2 تا 8 ساعت پس از مصرف گردوي كامل، شركت كنندگان كاهش 26 تا 33 درصدي در سطح كلسترول LDL "بد" اكسيد شده خود را تجربه كردند - يك عامل خطر اصلي براي بيماري قلبي (منبع مورد اعتماد).

با اين حال، مطالعات در افراد مسن و افراد مبتلا به سندرم متابوليك نشان داد كه گردو و بادام هندي تأثير زيادي بر ظرفيت آنتي اكسيداني ندارند، اگرچه برخي از نشانگرهاي ديگر بهبود يافته اند (منبع مورد اعتماد، 10 منبع معتبر).


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۵:۲۰:۲۰ توسط:مجتبي موضوع: نظرات (0)

چگونه بفهميم گاز يخچال نشتي دارد؟

نگهداري يخچال در شرايط خوب براي ارائه بهترين عملكرد و حفظ مواد غذايي ذخيره شده نمايندگي تعمير يخچال سامسونگ در اصفهان در داخل آن ضروري است. بنابراين، مهم است كه بررسي كنيد كه دستگاه هيچ گونه نقصي مانند، به عنوان مثال، نشت گاز - يك وضعيت بسيار رايج است.

علائمي وجود دارد كه مي تواند مشكلات مربوط به گاز يخچال را نشان دهد و پيش بيني كند، اما تست هاي ساده اي نيز وجود دارد كه با آنها مي توانيد نشت يا عدم نشتي آن را ثابت كنيد. براي اطلاع از نحوه نشتي گاز يخچال، توصيه مي كنيم به خواندن اين مقاله OneHOWTO ادامه دهيد.

همچنين ممكن است براي شما جالب باشد: چرا يخچال من يخ نمي زند؟
فهرست مطالب
چگونه بفهميم بنزين يخچال شما كم است؟
ماندگاري گاز يخچال چقدر است؟
اگر گاز از يخچال شروع به نشت كند چه اتفاقي مي افتد؟
نحوه شارژ مجدد گاز يخچال
چگونه بفهميم بنزين يخچال شما كم است؟
آيا نمي دانيد چگونه متوجه نشت گاز يخچال شويد؟ اگر با موضوع كاملاً ناآشنا هستيد، ما در umCOMO به شما كمك مي كنيم تا كمي بيشتر در مورد آن بياموزيد. اينها آزمايشات يا اقدامات سريعي هستند كه بايد انجام دهيد تا ايده روشن تري در مورد اينكه آيا يخچال شما كم بنزين است يا خير، انجام دهيد:

ابتدا يخچال را به برق بزنيد و آن را روشن كنيد.


بررسي و بررسي كنيد كه كمپرسور يخچال كار مي كند و 10 دقيقه صبر كنيد.
پس از گذشت 10 دقيقه، مسير لوله را به سمت پشت يخچال تماشا كنيد.
پشت يخچال را لمس كنيد: اگر داغ است، به اين معني است كه يخچال گاز كافي دارد. اگر سرد يا كمي گرم باشد، به دليل نشت احتمالي به گاز بيشتري نياز خواهيد داشت. به اين ترتيب، مي توانيد تعيين كنيد كه يخچال چه زماني گاز نشت مي كند يا ندارد.
براي تعيين اينكه آيا يخچال شما نشتي دارد، بررسي كنيد كه اواپراتور واقع در بالاي يخچال خنك شود. در غير اين صورت نشانه واضحي از اتلاف گاز به دليل نشتي خواهد بود.
نحوه تشخيص نشتي گاز يخچال - چگونه متوجه شويم كه گاز يخچال وجود ندارد
ماندگاري گاز يخچال چقدر است؟
تعيين دقيق مدت زمان ماندگاري گاز يخچال پيچيده است و عوامل متعددي در اين امر نقش دارند: يخچال نو يا دست دوم، وضعيت آن، استفاده، درمان و نگهداري كه در طول سال ها به آن داده شده است. يكي ديگر از مواردي كه با مدت زمان گاز در يخچال تداخل دارد، برند دستگاه است.

با اين حال، مدت زمان تقريبي گاز مبرد در يك يخچال بين 14 تا 17 سال متغير است و اين مرجع مربوط به يخچالي است كه 24 ساعت شبانه روز روشن است. گاز همچنين مي تواند بيشتر دوام بياورد، اما به طور كلي، با گذشت سال ها، يخچال شروع به ساييدگي و پارگي مي كند كه منجر به نشتي و متعاقب آن تجزيه درزگيرها مي شود و باعث نشت يا پارگي احتمالي مي شود.

اگر گاز از يخچال شروع به نشت كند چه اتفاقي مي افتد؟


علائم اصلي كمبود گاز در يخچال در حالت سرد به شرح زير است:

يخچال خيلي كم خنك مي شود يا اصلا خنك نمي شود. در اين صورت بررسي كنيد كه فن و كمپرسور از بيرون كار مي كنند.
لوله در يونيت خارجي يخ مي زند.
داخل يخچال چكه مي كند.
قسمت داخلي به راحتي يخ مي زند.
از طرفي علائم در پمپ حرارتي يخچال به شرح زير است:

پمپ گرم نمي شود يا نمي تواند گرماي كافي توليد كند.
در خارج، مبدل حرارتي يخ مي زند.
هنگامي كه گاز يخچال نشت مي كند چندين اتفاق مي تواند رخ دهد:

در صورت نشتي گاز، فشار كمتر از حد معمول خواهد بود.
يخچال به درستي كار نخواهد كرد، زيرا براي انجام تغييرات دماي داخلي به اين گاز نياز دارد.
گاز مبرد قابل اشتعال است. به طور معمول خطر آتش سوزي وجود ندارد زيرا هنگام نشت گاز تلفات كمي ايجاد مي شود، اما اگر يخچال را دوباره پر مي كنيد، سعي كنيد اين كار را با احتياط انجام دهيد.
گاز سمي است، يعني توصيه مي شود هميشه آشپزخانه يا اتاقي را كه يخچال در آن قرار دارد به خوبي تهويه كنيد و در صورت نشتي درها و پنجره ها را باز كنيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۵:۰۰:۰۱ توسط:مجتبي موضوع: نظرات (0)

خوردن آجيل در دوران بارداري با رشد عصب رواني بهتر كودك مرتبط است

مصرف حداقل سه وعده در هفته در ماه هاي اول بارداري در درازمدت با عملكرد شناختي بهتر، آجيل فروشي دامنه توجه و حافظه فعال در كودكان مرتبط است.


تغذيه آجيل، بيمه عمر

مصرف آن با مشكلات قلبي عروقي كمتر، كاهش خطر ابتلا به ديابت و محافظت در برابر زوال شناختي از جمله فوايد ديگر همراه بوده است. اما با قضاوت بر اساس نتايج تحقيقات جديد به رهبري دانشمندان مؤسسه سلامت جهاني بارسلون (ISGlobal)، بهبود رشد عصب رواني نوزادان نيز مي تواند به فهرست فوايد خوردن آجيل اضافه شود.

نتيجه گيري آنها كه در مجله اروپايي اپيدميولوژي منتشر شده است، نشان مي دهد كه مصرف فراوان گردو، فندق يا بادام در سه ماهه اول بارداري با عملكرد شناختي، تمركز و حافظه كاري بهتر در فرزندان مرتبط است، كه در بلند مدت.

فلورانس گيگناك، محقق در ISGlobal، مركزي كه توسط la Caixa ترويج مي‌شود، توضيح مي‌دهد: رشد كودكان از طريق آزمايش‌هاي مختلف در يك سال و نيم، پنج سال و هشت سال پس از تولد ارزيابي شد.خريد اينترنتي آجيل اصفهان

و آنچه كه آناليزهاي انجام شده بر روي يك گروه 2200 جفت مادر-كودك (پروژه INM A) نشان داد اين بود كه نوزادان متولد شده در گروهي كه در ماه اول بارداري مقدار بيشتري آجيل مصرف كرده بودند نتايج بهتري نسبت به بقيه داشتند. .

به طور خاص، گيگناك ادامه مي دهد، محققان تأييد كردند كه مواردي كه مادران در مراحل اوليه بارداري خود حدود 3 وعده 30 گرمي در هفته مصرف كرده بودند، در مطالعه عملكرد شناختي، «سه امتياز بيشتر از مواردي كه در گروه كم مصرف

او تاكيد مي‌كند كه اين كار، عوامل مخدوش‌كننده احتمالي، مانند رژيم غذايي به‌طور كلي، منشأ اجتماعي-اقتصادي مادران يا اينكه آيا آنها از شير مادر تغذيه كرده‌اند، در كنار ساير شرايط در نظر گرفته شده است.

توصيه ها
سه وعده روزانه ثبت شده در گروه حداكثر مصرف كمتر از الگوي مصرف توصيه شده توسط انجمن تغذيه جامعه اسپانيا -كه بين سه تا هفت وعده در هفته توصيه مي كند- است. بنابراين، Gignac تخمين مي زند كه "اگر ميانگين مصرف با توصيه ها تطبيق داده شود، مزاياي آن مي تواند بسيار بيشتر باشد."

او تاكيد مي كند كه نتايج كار نشان مي دهد كه "تغذيه مادر يك عامل تعيين كننده براي رشد عصبي با پيامدهاي بلندمدت مانند عملكرد در مدرسه يا مشكلات يادگيري كمتر است." با اين حال، گيگناك اشاره مي كند كه در مصرف آجيل در سه ماهه سوم بارداري، فوايد مشابهي مشاهده نشد.

او مي گويد: «مطالعه ما دليل اين تفاوت ها را تحليل نكرده است. او مي افزايد: «اما مطالعات ديگر نشان داده اند كه سرعت رشد در طول بارداري يكسان نيست و دوره هايي وجود دارد كه در آن حساسيت به رژيم غذايي مادر بيشتر است».

همانطور كه او توضيح مي دهد، فوايد مرتبط با آجيل ممكن است به دليل محتواي بالاي آنها از مواد مغذي مانند اسيد فوليك يا اسيدهاي ضروري امگا 3 يا امگا 6 باشد كه "مايل به تجمع در نواحي جلويي مغز، مربوط به عملكردها است. اجرايي و حافظه».

در هر صورت، دانشمند يادآوري مي كند كه اين يك مطالعه مشاهده اي است كه اجازه ايجاد رابطه علت و معلولي بين عوامل را نمي دهد. بنابراين، نتيجه گيري آنها بايد از طريق تحقيقات همگروهي و كارآزمايي هاي كنترل شده تاييد شود.

براي ميگوئل آنجل مارتينز، استاد پزشكي پيشگيري و سلامت عمومي در دانشگاه ناوارا و يكي از كارشناسان برجسته رژيم غذايي مديترانه اي در كشور ما، اين تحقيق "بسيار جالب" است و همانطور كه تحقيقات قبلي انجام داده است، مزاياي مرتبط با آن را نشان مي دهد. با مصرف آجيل، اگرچه محدوديت هايي دارد.

از سوي ديگر، اين متخصص يادآوري مي كند كه "نسبت دادن يك اثر عالي به يك غذا، بيش از حد خوش بينانه است."

او اصرار دارد كه براي سالم بودن غذا خوردن، بايد از يك الگوي غذايي پيروي كرد كه در مجموع "در مسير درست حركت كند". او نتيجه مي گيرد كه خوردن آجيل، اگر بقيه رژيم فاجعه باشد، كمك چنداني نمي كند.

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۴:۵۶:۰۱ توسط:مجتبي موضوع: نظرات (0)

انواع سيستم هاي تهويه مطبوع و نمونه

 

در اين مقاله، يك مطالعه تطبيقي ​​بين انواع اصلي سيستم هاي تهويه مطبوع تعمير كولرگازي و اسپليت اصفهان در ساختمان هاي موجود در بازار، تجزيه و تحليل تجهيزات مختلف كه با انواع تاسيسات مشخص مي شود و كاربردهاي هر يك از تاسيسات تهويه مطبوع را در آن متمايز مي كند، بررسي شده است. خاص . .

اين فناوري مبتني بر تصفيه هوا توسط پمپ هاي حرارتي براي به دست آوردن كنترل همزمان رطوبت، دما، تميزي و توزيع در فضاهاي داخلي مانند يك اتاق يا يك ساختمان است.

طبقه بندي
طبقه بندي سيستم هاي تهويه مطبوع را مي توان با توجه به سيستمي كه براي گرفتن انرژي اوليه يا انتقال آن استفاده مي كنند نام برد. با توجه به خصيصه، آنها را بر اساس موارد زير تشخيص مي دهيم:

سيستم هاي هوا – هوا (تاسيسات كامل هوا)


سيستم هاي هوا – آب
آب – سيستم هاي آب (كليه تاسيسات آب)
سيستم هاي آب – هوا
وقتي در مورد شبكه اي از طريق هوا-هوا يا هوا-آب و آب-آب يا آب-هوا صحبت مي كنيم، اولين مفهوم مبتني بر سيال مبادله با آن واحد خارجي (Outdoor) و مفهوم دوم بر اساس يونيت داخلي است. . در واقع در ابتدا نام آن رسانه اي است كه با آن تجهيزات متراكم مي شود، زماني كه به كابيني كه مي خواهيم تهويه مطبوع كنيم، سرما مي دهيم، يعني:

EL Air – Air: تبادل در نصب با هوا بين هر دو واحد.
هوا – آب: تعويض در نصب با هوا در يونيت خارجي و با آب در يونيت داخلي.
آب – آب: تبادل در نصب با آب بين هر دو واحد.
آب – هوا: تعويض در نصب با آب در يونيت خارجي و با هوا در واحد داخلي.
با توجه به اين مقدمه مختصر در مورد سيستم تهويه مطبوع، يك سوال قابل تفسير وجود دارد ... آيا مدار اوليه با آن واحد داخلي و ثانويه به بيرون مطابقت دارد؟ از يك مبدل يك سيال اوليه وجود دارد كه در واقع گرماي خود را مبادله مي كند تا آن دما را تغيير دهد. ما آن سيالي را كه باعث ايجاد آن تغيير در يك اوليه و تغيير يافته تغيير يافته مي شود، ثانويه مي ناميم.


به ياد داريم كه مقاله جالبي در مورد انواع لعاب در منازل داريم كه ممكن است مورد توجه قرار گيرد.

سيستم Air-Air چيست؟
متداول ترين سيستم هاي تهويه مطبوع را مي توان در زمينه ساخت و سازهاي مسكوني، مغازه ها يا به عنوان مثال، واحدهاي بانكي با قدرت كوچك يافت.

اين تاسيسات را مي‌توان در سقف‌ها و ديوارهاي كاذب متصل به پخش‌كننده‌هاي هوا و كانال‌هاي داراي يونيت بيروني كه معمولاً توسط لوله‌هاي مسي عايق با زهكش‌هاي مربوطه متصل مي‌شود، مشاهده كرد. سال‌هاي نه چندان دور، گاهي اوقات مي‌توانستيم آنها را روي پنجره‌ها نصب كنيم كه قسمت خارجي آن در حال تبادل گرما است.

در نمودار زير از نصب تهويه مطبوع، نحوه عملكرد يك تجهيزات تهويه مطبوع را بهتر مي بينيم:


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۳:۰۵:۲۴ توسط:مجتبي موضوع: نظرات (0)

فوايد آجيل در بدن

قلب. مصرف آن با كاهش خطر مرگ و مير ناشي از بيماري عروق كرونر همراه است. خريد اينترنتي آجيل اصفهان به عنوان مثال، گردو عملكرد اندوتليال را در افراد مبتلا به هيپركلسترولمي بهبود مي بخشد.
سندرم متابوليك. خوردن چند بار در هفته خطر ابتلا به ديابت و سندرم متابوليك را تا 32 درصد كاهش مي دهد.
سرطان. با افزايش سطح آنتي اكسيدان ها در خون از تشكيل سلول هاي سرطاني جلوگيري مي كنند.
كيسه صفرا. مصرف، طبق يك مطالعه، به معناي كاهش خطر ابتلا به سنگ كيسه صفرا در مردان است.
عملكرد شناختي. در موش ها و افراد نشان داده شده است كه آنها عملكرد شناختي را اندكي بهبود مي بخشند.
پري بيوتيك ها خوردن پسته و بادام با پوست، تنوع ميكروبيوتا را بهبود مي بخشد، زيرا آنها به عنوان پري بيوتيك عمل مي كنند.


انواع آجيل


آجيل ميوه هاي گياهاني است كه پوسته اي سخت و خشك پوشيده شده و درون آن دانه اي وجود دارد.

از نظر غذايي، طيف گسترده اي از ميوه ها در اين طبقه بندي گنجانده شده اند، اگرچه سختگيرانه، برخي مانند بادام زميني را نبايد گنجاند، زيرا در سطح گياه شناسي آنها حبوبات هستند. با اين حال، براي نام ميوه خشك، تعريف گوارشي، يعني دانه هاي روغني خوراكي، غالب است.

به همين دليل به ميوه هاي خشك پسته، بادام، فندق، گردو، كاج، پيپ، بادام زميني، بادام هندي، شاه بلوط مي گوييم... مصرف روزانه آنها بدون نمك و مواد افزودني، يعني به صورت خام، فوايد زيادي براي سلامتي شما به همراه خواهد داشت. ، زيرا اينگونه خواص تغذيه اي بدون تغيير خود را حفظ مي كنند.

علاوه بر فوايد در سطح قلبي عروقي، گوارشي يا تنفسي، بايد گفت كه آنها به رشد استخوان ها و عضلات كمك مي كنند و براي انواع خاصي از سرطان مفيد هستند. در نهايت سطح مواد معدني خون را بالا نگه مي دارند و در نتيجه باروري را بهبود مي بخشند.

سالم ترين ها كدامند؟
در ادامه قصد داريم در مورد 5 آجيل سالم صحبت كنيم و اينكه چگونه مي توانيد از خواص آنها حتي اگر كالري زيادي داشته باشد استفاده كنيد.

اول از همه يادآوري مي كنيم كه كالري دريافتي بالاي آنها به اين دليل است كه سرشار از چربي هاي سالم هستند. به همين دليل، از بين تمام نسخه هايي كه مي توانيد بخريد، هميشه بهتر است از سرخ كردني ها، با نمك يا عسل خودداري كنيد. هميشه روي نسخه هاي برشته يا خام شرط بندي كنيد. در مورد لوبيا بو داده، فايده آن اين است كه اسيد فيتيك، يك ماده ضد مغذي، غيرفعال شده و مواد مغذي بهتر توسط دستگاه گوارش جذب مي شوند.

پسته
آنها به عنوان يك ميان وعده صبح عالي هستند و همچنين در سس، نان يا سالاد گنجانده مي شوند. آنها ويتامين هاي گروه B، به جز B12، و ويتامين هاي ديگري مانند A، C و E را فراهم مي كنند. خريد اينترنتي پسته تازه و ارزان همچنين غني از مواد معدني مانند آهن، منيزيم، پتاسيم، فسفر، روي، كلسيم و سلنيوم هستند.

از سوي ديگر، آنها مقادير زيادي فيبر، فيتواسترول، مواد آنتي اكسيداني، چربي هاي تك غيراشباع و چند غيراشباع (امگا 6 و همچنين مقداري امگا 3) و اسيدهاي آمينه را فراهم مي كنند.

گردو
گردو يكي از غذاهايي است كه بيشترين مقدار آلفا لينولنيك اسيد را تامين مي كند. علاوه بر اين، آنها سرشار از ساير مواد مغذي و چربي هاي سالم هستند.

از فوايد آن بايد به اين نكته اشاره كرد كه محتواي مواد معدني آن باعث آرامش عضلات و جلوگيري از استرس اكسيداتيو مي شود. علاوه بر اين، آنها در سطح عروقي خوب هستند، خطر آسيب شناسي هاي مربوط به قلب را كاهش مي دهند و ضد التهاب هستند.

در نهايت، آنها به حفظ يك چهره خوب كمك مي كنند، زيرا به لطف محتواي ويتامين E، رطوبت پوست را بازيابي مي كنند. همچنين به دليل محتواي فيبر، عبور روده را تنظيم مي كنند، بنابراين با يبوست مبارزه مي كنند.

بادام هندي
آنها را به دليل ارزش غذايي بالا مي توان نوعي مولتي ويتامين دانست. آنها مقدار زيادي پروتئين را فراهم مي كنند و سرشار از چربي هاي سالم، ويتامين A، ويتامين E، فولات، فسفر، منيزيم، كلسيم و پتاسيم هستند.

محتواي كلسيم آن‌ها آن‌ها را براي حفظ سلامت استخوان‌ها ايده‌آل مي‌كند، اما توصيه مي‌شود بيش از 30 گرم در روز (حدود 18 يا 20 واحد) مصرف نكنيد. آنها را مي توان به تنهايي خورد يا در سالادها و كرم هاي گياهي گنجانيد يا به شكل يك نوشيدني گياهي مصرف كرد.

بادام ها
آنها به دليل داشتن ويتامين E و B2 و منبع عالي اسيدهاي آمينه ضروري يك آنتي اكسيدان عالي هستند. آنها در هر 100 گرم حدود 20 گرم پروتئين به شما مي دهند. در ميان فوايد آن، آنهايي كه در سطح عبور روده و پوست توليد مي شوند برجسته هستند.

فيبر موجود در آن به آن اثر سيري مي دهد، بنابراين مي توانيد آنها را به عنوان ميان وعده مصرف كنيد و در صورت بروز يبوست به شما كمك مي كنند.

فندق
آنها سرشار از ويتامين E، فيبر و چربي هستند. در واقع 64 درصد آن چربي است، اگرچه ويتامين ها، آنتي اكسيدان ها و مواد معدني بسيار مفيدي را نيز فراهم مي كنند. تركيبات آن به حفظ سلامتي و جلوگيري از پيري كمك مي كند.

اگر مي‌خواهيد هنگام خوردن آنها فيبر بيشتري دريافت كنيد، فراموش نكنيد كه پوست آنها را بخوريد، اگرچه بسياري از اوقات به پوسته مي‌چسبد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۳:۴۰:۳۰ توسط:مجتبي موضوع: نظرات (0)

اتوماسيون صنعتي

چگونه شكاف را پر كنيم
نوآوران امروز سخت در حال كار هستند و بارقه‌اي از اميد را براي حل معمايي اينورتر iMaster A1 كه صنعت هوافضا امروز در آن قرار دارد، يافته‌اند:

كنترل تطبيقي ​​يكي از راه‌هاي رسيدگي به انحراف موقعيت استاتيك از حفاري مداري است. پارامترهاي مدل كنترلي به طور مداوم در طول عمليات به روز مي شوند و پارامترهاي ثابت را با پارامترهاي تطبيقي ​​مانند انبساط حرارتي تركيب مي كنند. اين تكنيك را مي توان با افزودن پارامترهاي تطبيقي ​​بيشتر مانند جبران عكس العمل بهبود داد.

ردياب‌هاي ليزري كه در كاربردهاي مختلفي مانند تراز كردن بال‌هاي هواپيما در هنگام مونتاژ استفاده مي‌شوند، مي‌توانند براي به دست آوردن اطلاعات موقعيتي در زمان واقعي تنظيم شوند. آنها مي توانند سوراخ هايي را تا 0.05 ميلي متر ايجاد كنند، اما هنوز براي هر كاربرد عملي در صنعت هوافضا بسيار گران هستند.

توسعه يك محرك براي اثرگذارهاي نهايي كه زمان پاسخ سريع تري به اطلاعات دريافتي مي دهد نيز قابل بررسي است. در تركيب با يك ردياب ليزري، مي تواند به طور چشمگيري دقت رباتيك را بهبود بخشد.

بهبود در فرآيندهاي توليد قطعات و اجزاي رباتيك نيز مي تواند به كاهش هزينه اوليه مونتاژ خودكار كمك كند. ايرباس در حال حاضر داراي يك خط مونتاژ خودكار بدنه هواپيما متشكل از 20 ربات، اندازه گيري موقعيت ليزري و يك سيستم ديجيتال جديد است، اما داراي 6000 فروند هواپيماي A320 است و مي تواند هزينه سرمايه گذاري را توجيه كند.

در همين حال، سازندگان هواپيما مي توانند با استفاده از پيشرفته ترين ابزارهاي هوافضايي موجود در بازار، توليد خود را افزايش دهند. اين ابزارها در عين محافظت از سلامت شغلي، بهره وري اپراتور را تا حد زيادي بهبود مي بخشند و نزديك ترين چيز به داشتن يك خط مونتاژ كاملاً خودكار هستند:

دريل دستي برقي EBB26 - اين مته دقيق مي تواند بسياري از مشكلات دقت سوراخ شما را حل كند. داراي مكانيزم بازخورد داخلي براي تصحيح خطا است كه خطاهاي اپراتور را حذف مي كند. همچنين داراي يك ماشه قابل برنامه ريزي و كاهش خروجي است تا اطمينان حاصل شود كه هر سوراخ حفر شده همانطور كه در نظر گرفته شده و برنامه ريزي شده انجام مي شود.
EBB26-055-P، ابزار باتري
واحد مته پيشرفته PFD 1100 – اين مته داراي يك موتور توربين پرقدرت است كه امكان استفاده از ابزار را در تمام مراحل توليد هواپيما، از ساخت قطعات تا مونتاژ نهايي، فراهم مي كند. طراحي مدولار آن اجازه مي دهد تا به راحتي براي حفاري عمودي و زاويه راست پيكربندي شود و داراي طيف گسترده اي از تنظيمات سرعت و تغذيه است كه آن را با هر نياز حفاري سازگار مي كند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۰۵:۱۷ توسط:مجتبي موضوع: نظرات (0)