رهاورد دانش رهاورد دانش .

رهاورد دانش

8 فواید آجیل برای سلامتی

آجیل یک غذای بسیار محبوب است.

آنها خوشمزه، راحت هستند و می توا خرید تخمه هندوانه اصفهان از آنها در انواع رژیم های غذایی لذت برد - از کتو گرفته تا وگان.

علیرغم اینکه چربی بالایی دارند، دارای تعدادی فواید چشمگیر برای سلامتی و وزن هستند.

در اینجا 8 مزیت اصلی خوردن آجیل برای سلامتی آورده شده است.

آجیل چیست؟


آجیل مغز دانه هایی است که به طور گسترده در آشپزی استفاده می شود یا به تنهایی به عنوان میان وعده مصرف می شود. آنها سرشار از چربی و کالری هستند.

آنها حاوی یک پوسته بیرونی سخت و غیرقابل خوردن هستند که معمولاً باید شکافته شود تا هسته درون آن آزاد شود.

خوشبختانه، می‌توانید بیشتر آجیل‌ها را از فروشگاهی که پوست آن‌ها پوست‌انداز شده و آماده مصرف هستند، خریداری کنید.

در اینجا تعدادی از پر مصرف ترین آجیل ها آورده شده است:

بادام ها
آجیل برزیلی
کاشوبادام هندی
فندق
آجیل ماکادمیا
گردوی آمریکایی
آجیل کاج
پسته
گردو
اگرچه بادام زمینی از نظر فنی حبوباتی مانند نخود و لوبیا هستند، اما به دلیل مشخصات و ویژگی های تغذیه ای مشابه، معمولاً به عنوان آجیل شناخته می شوند.

خلاصه
آجیل ها دانه های خوراکی و پرچرب هستند که توسط پوسته ای سخت محصور شده اند. آنها به طور گسترده ای به عنوان یک میان وعده مصرف می شوند یا در پخت و پز استفاده می شوند.
1. منبعی عالی از بسیاری از مواد مغذی
آجیل ها بسیار مغذی هستند. یک اونس (28 گرم) آجیل مخلوط حاوی (1):

کالری: 173
پروتئین: 5 گرم
چربی: 16 گرم، شامل 9 گرم چربی تک غیراشباع
کربوهیدرات: 6 گرم
فیبر: 3 گرم
ویتامین E: 12 درصد از RDI
منیزیم: 16 درصد از RDI
فسفر: 13 درصد از RDI
مس: 23 درصد از RDI
منگنز: 26 درصد از RDI
سلنیوم: 56 درصد از RDI
برخی از آجیل ها نسبت به سایرین دارای مواد مغذی خاصی هستند. به عنوان مثال، تنها یک آجیل برزیلی بیش از 100 درصد از مصرف روزانه مرجع (RDI) سلنیوم را تامین می کند (2).

محتوای کربوهیدرات آجیل بسیار متغیر است. فندق، آجیل ماکادمیا و آجیل برزیلی کمتر از 2 گرم کربوهیدرات قابل هضم در هر وعده دارند، در حالی که بادام هندی تقریباً 8 کربوهیدرات قابل هضم در هر وعده دارد.

همانطور که گفته شد، آجیل به طور کلی یک غذای عالی برای خوردن در رژیم غذایی کم کربوهیدرات است.

خلاصه
آجیل سرشار از چربی، کربوهیدرات کم و منبع بسیار خوبی از چندین ماده مغذی از جمله ویتامین E، منیزیم و سلنیوم است.
2. سرشار از آنتی اکسیدان
آجیل نیروگاه های آنتی اکسیدانی هستند.

آنتی اکسیدان ها، از جمله پلی فنول های موجود در آجیل، می توانند با خنثی کردن رادیکال های آزاد - مولکول های ناپایداری که ممکن است باعث آسیب سلولی و افزایش خطر بیماری شوند، با استرس اکسیداتیو مبارزه کنند (منبع مورد اعتماد).

یک مطالعه نشان داد که گردو نسبت به ماهی ظرفیت بیشتری برای مبارزه با رادیکال های آزاد دارد (منبع مورد اعتماد).

تحقیقات نشان می‌دهد که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گردو و بادام می‌توانند از چربی‌های ظریف سلول‌های شما در برابر آسیب‌دیدگی در اثر اکسیداسیون محافظت کنند (5Trusted Source، 6Trusted Source، 7Trusted Source).

در یک مطالعه بر روی 13 نفر، خوردن گردو یا بادام باعث افزایش سطح پلی فنول و کاهش قابل توجه آسیب اکسیداتیو در مقایسه با یک وعده غذایی شاهد شد (منبع معتبر 7).

مطالعه دیگری نشان داد که 2 تا 8 ساعت پس از مصرف گردوی کامل، شرکت کنندگان کاهش 26 تا 33 درصدی در سطح کلسترول LDL "بد" اکسید شده خود را تجربه کردند - یک عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی (منبع مورد اعتماد).

با این حال، مطالعات در افراد مسن و افراد مبتلا به سندرم متابولیک نشان داد که گردو و بادام هندی تأثیر زیادی بر ظرفیت آنتی اکسیدانی ندارند، اگرچه برخی از نشانگرهای دیگر بهبود یافته اند (منبع مورد اعتماد، 10 منبع معتبر).


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۵:۲۰:۲۰ توسط:مجتبی موضوع: نظرات (0)